Nordstrand Regnskap består av kunnskapsrike og erfarne regnskapsførere. Kontinuerlig faglig oppdatering og bruk av teknologi for en effektivisert arbeidshverdag, er noe vi tror på. Vårt team består både av senior og autoriserte regnskapsførere, samt en regnskapskonsulent. Alle våre ansatte har ulik bakgrunn og erfaring, noe som gjør vår bedrift unik og kunnskapsrike. Vi utfyller hverandre og deler vår kunnskap med hverandre, noe som kommer deg som kunde til nytte.

Les mer om våre kvalifiserte ansatte nedenfor!

Daglig leder Thuy Dinh, Nordstrand Regnskapsbyrå
Autorisert Regnskapsfører/ Oppdragsansvarlig

Thuy Dinh, daglig leder

Thuy er diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i regnskap og skatt. Hun har jobbet med regnskap/økonomistyring siden 1994. Thuy har jobbet i større virksomheter, både i det private næringsliv og for det offentlige. Hun har god kjennskap til konsernrapportering, for både norske og internasjonale selskaper/virksomheter. Hun har jobbet mye med periodisk rapportering og videreutvikling av rutiner. Hun har bred erfaring med implementering, opplæring og brukerstøtte. Hun er kontinuerlig opptatt av faglig oppdatering og bruk av teknologi for å effektivisere hverdagen for våre kunder. Hun er siden høsten 2006 daglig leder i Nordstrand Regnskapsbyrå AS.

Telefon: 934 95 444
E-post: thuy.dinh@proplan.no
Autorisert Regnskapsfører / Oppdragsansvarlig

Gyrd Kjetil Olsen

Gyrd Kjetil er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig i Nordstrand Regnskapsbyrå. Han har siden 1994 jobbet med enten regnskap eller revisjon. Han kjenner godt til reglene for mva og avgift knyttet til internasjonal handel med varer og tjenester. Gyrd Kjetil er faglig interessert og følger med på utviklingstrekk innen vår bransje. Han er flink til å dele kunnskaper og tar gjerne en samtale med deg.

Telefon: 951 06 813
E-post: gyrd.olsen@proplan.no
Autorisert regnskapsfører / Oppdragsansvarlig Thom Le, Nordstrand Regnskapsbyrå
Autorisert regnskapsfører / Oppdragsansvarlig

Thom Le

Thom er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig hos oss. Han har jobbet med regnskap siden år 2000 og har lang erfaring. Han liker å ta tak i nye utfordringer og problemstillinger og har stor interesse for regnskap og årsoppgjør. Han bistår deg også gjerne med lønn og lønnsrelaterte oppgaver samt kvalitetskontroll av regnskap.

Telefon: 466 82 379
E-post: thom.le@proplan.no
Autorisert Regnskapsfører / Oppdragsansvarlig/Rådgiver

Tonje Solveig Robberstad

Tonje er autorisert regnskapsfører/oppdragsansvarlig og rådgiver i Nordstrand Regnskapsbyrå.  Hun er registrert revisor og har jobbet mye med årsoppgjør og rådgivning. Tonje har opparbeidet en meget god og bred kompetanse innen regnskap, skatt og avgift inkludert spesialregler for mange ulike bransjer og selskapsformer. Hun har lang erfaring med regnskap for eiendom og SPV selskaper. Hun bistår gjerne i forbindelse med konsernregnskap, valg av selskapsform, stiftelse, emisjon, kapitalnedsettelse, eierskifte og avvikling, samt utenlandsk virksomhet i Norge. I tillegg, kan hun bistå med private skattemeldinger herunder, utleieregnskap og utenlandske skatteforhold. Hun er faglig oppdatert og trives med å være en ressurs for både kolleger og kunder.  Hun har gode kommunikative evner, jobber systematisk og er god på planlegging.

Telefon: 23 38 35 84
E-post: tonje@nordstrand-regnskap.no
Regnskapsfører

Marius Fosser

Marius har Bachelor i Revisjon fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med regnskap og økonomi siden 2012 for store og små bedrifter. Han har sans for detaljer og effektivitet.  Han er en erfaren bruker av web-baserte regnskapssystemer som Tripletex, Fiken, Visma e-Accounting og spesielt Poweroffice Go. Han bistår gjerne med brukerstøtte og råd som gjør at du får utnyttet mulighetene som ligger i systemene bedre, slik at du kan frigjøre tid til andre oppgaver.

Telefon: 952 17 888
E-post: marius.fosser@proplan.no
Regnskapsfører

Binh Thai Nguyen

Binh har en bachelor i revisjon fra Høgskolen i Østfold. Han har stor interesse for økonomifaget, har god kjennskap til ulike regnskapsprogrammer og er opptatt av å tilby sine kunder god service samt økt fortjeneste. Binh har lengre erfaring med lager- og logistikkarbeid, han er en gledesspreder og jobber som regnskapsfører hos oss.

Telefon: 23 38 35 83
E-post: binh.nguyen@nordstrand-regnskap.no