Nordstrand Regnskap består av kunnskapsrike og erfarne regnskapsførere. Kontinuerlig faglig oppdatering og bruk av teknologi for en effektivisert arbeidshverdag, er noe vi tror på. Vårt team består både av senior og autoriserte regnskapsførere, samt en regnskapskonsulent. Alle våre ansatte har ulik bakgrunn og erfaring, noe som gjør vår bedrift unik og kunnskapsrike. Vi utfyller hverandre og deler vår kunnskap med hverandre, noe som kommer deg som kunde til nytte.

Les mer om våre kvalifiserte ansatte nedenfor!

Daglig leder Thuy Dinh, Nordstrand Regnskapsbyrå
Autorisert Regnskapsfører/ Oppdragsansvarlig

Thuy Dinh, daglig leder

Thuy er diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i regnskap og skatt. Hun har jobbet med regnskap/økonomistyring siden 1994. Thuy har jobbet i større virksomheter, både for private og det offentlige. Hun har god kjennskap til konsernrapportering, både norske og internasjonale selskaper. Hun har jobbet mye med månedsavslutning, videreutvikling av rutiner og rapporter. Hun har også erfaring i implementering, opplæring og brukestøtte av økonomisystemer. Hun er opptatt av kontinuerlig faglig oppdatering og bruk av teknologi til å effektivisere vår hverdag. Hun har siden høsten 2006 jobbet som daglig leder hos Nordstrand Regnskapsbyrå AS.

Telefon: 23 38 35 86
E-post: thuy.dinh@nordstrand-regnskap.no
Regnskapsfører Marianne Pedersen, Nordstrand Regnskapsbyrå
Regnskapsfører

Marianne Pedersen

Marianne har jobbet med regnskap siden 2007.Hun har gått forskjellige kurs innen regnskap siden hun begynte hos oss og har blitt en dyktig regnskapsfører. Hun synes regnskap er utrolig artig å jobbe med og tar nye utfordringer med et smil. Hun er opprinnelig utdannet bokbinder og har jobbet som bokbinder i 20 år.

Telefon: 23 38 35 83
E-post: marianne.pedersen@nordstrand-regnskap.no
Autorisert regnskapsfører/oppdragsansvarlig

Irene Hanssen Duedahl

Irene Hanssen Duedahl er autorisert regnskapsfører/oppdragsansvarlig hos Nordstrand Regnskapsbyrå AS. Hun er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole Bergen. Irene har lang erfaring innen regnskapfaget, både som revisormedarbeider, regnskapskonsulent, økonomikonsulent, seksjonssjef og økonomisjef samt seniorrådgiver.   Irene er opptatt av kvalitet, kost/nytte, løpende effektivisering, god utnyttelse av eksisterende systemer og ny tenkning. Hun er flink til å holde humøret og spiriten oppe i stressede perioder.  Hun ønsker å være en god støtte for kunder og økonomiansvarlige.

Telefon: 23 38 35 89
E-post: id@nordstrand-regnskap.no
Autorisert Regnskapsfører/ Oppdragsansvarlig Sølvi Eidissen, Nordstrand Regnskapsbyrå
Autorisert Regnskapsfører/ Oppdragsansvarlig

Sølvi Eidissen

Sølvi har økonomi- og administrasjonsutdanning fra Høyskolen i Kristiansand med regnskap/revisjon som spesialretning.  Hun er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig hos Nordstrand Regnskapsbyrå AS.  Sølvi har jobbet 5 år i revisjonsselskap og jobbet i regnskapsbyrå siden 2003. Hun har videre erfaring som regnskapssjef i mellomstore selskaper med blant annet rapportering fra datterselskap til børsnotert internasjonalt selskap.

Telefon: 23 38 35 90
E-post: Solvi.Eidissen@nordstrand-regnskap.no
Senior regnskapsfører Astrid Holstad, Nordstrand Regnskapsbyrå
Senior regnskapsfører

Astrid Holstad

Astrid har jobbet i regnskapsbyrå de siste 20 årene. Hun har drevet eget regnskapsbyrå i 4 år og vært avdelingsleder i et regnskapskontor i 10 år. Hun har jobbet med regnskap fra A-Å. Hun har også erfaring som økonomisjef, regnskapssjef og kontorsjef og har i tillegg jobbet som lærer.

Telefon: 23 38 35 84
E-post: ah@nordstrand-regnskap.no
Autorisert regnskapsfører / Oppdragsansvarlig Thom Le, Nordstrand Regnskapsbyrå
Autorisert regnskapsfører / Oppdragsansvarlig

Thom Le

Thom er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig hos oss. Han har jobbet med regnskap siden 2000 og har lang erfaring som autorisert regnskapsfører. Han liker å ta tak i nye utfordringer og problemstillinger samt stor interesse for regnskap.

Telefon: 23 38 35 87
E-post: tl@nordstrand-regnskap.no
Regnskapskonsulent Per Jonstad, Nordstrand Regnskapsbyrå
Regnskapskonsulent

Per Jonstad

Per er Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet 10 år med økonomi i en større bedrift. Han har stor interesse for regnskap, og liker å sette seg inn i nye problemstillinger. Hos Nordstrand Regnskap er han regnskapskonsulent.

Telefon: 23 38 35 88
E-post: per.jonstad@nordstrand-regnskap.no