Nordstrand Regnskap består av kunnskapsrike og erfarne regnskapsførere. Kontinuerlig faglig oppdatering og bruk av teknologi for en effektivisert arbeidshverdag, er noe vi tror på. Vårt team består både av senior og autoriserte regnskapsførere, samt en regnskapskonsulent. Alle våre ansatte har ulik bakgrunn og erfaring, noe som gjør vår bedrift unik og kunnskapsrike. Vi utfyller hverandre og deler vår kunnskap med hverandre, noe som kommer deg som kunde til nytte.

Les mer om våre kvalifiserte ansatte nedenfor!

Daglig leder Thuy Dinh, Nordstrand Regnskapsbyrå
Autorisert Regnskapsfører/ Oppdragsansvarlig

Thuy Dinh, daglig leder

Thuy er diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i regnskap og skatt. Hun har jobbet med regnskap/økonomistyring siden 1994. Thuy har jobbet i større virksomheter, både for private og det offentlige. Hun har god kjennskap til konsernrapportering, både norske og internasjonale selskaper. Hun har jobbet mye med månedsavslutning, videreutvikling av rutiner og rapporter. Hun har også erfaring i implementering, opplæring og brukestøtte av økonomisystemer. Hun er opptatt av kontinuerlig faglig oppdatering og bruk av teknologi til å effektivisere vår hverdag. Hun har siden høsten 2006 jobbet som daglig leder hos Nordstrand Regnskapsbyrå AS.

Telefon: 23 38 35 86
E-post: thuy.dinh@nordstrand-regnskap.no
Autorisert Regnskapsfører / Oppdragsansvarlig

Gyrd Kjetil Olsen

Gyrd Kjetil er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig i Nordstrand Regnskapsbyrå. Han har lang erfaring både som autorisert regnskapsfører og revisormedarbeider. Gyrd Kjetil har stor interesse for faget og bransjen generell. Han er flink til å dele kunnskaper og ta gjerne en samtale med deg.

Telefon: 23 38 35 88
E-post: go@nordstrand-regnskap.no
Autorisert regnskapsfører / Oppdragsansvarlig Thom Le, Nordstrand Regnskapsbyrå
Autorisert regnskapsfører / Oppdragsansvarlig

Thom Le

Thom er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig hos oss. Han har jobbet med regnskap siden 2000 og har lang erfaring som autorisert regnskapsfører. Han liker å ta tak i nye utfordringer og problemstillinger samt stor interesse for regnskap.

Telefon: 23 38 35 87
E-post: tl@nordstrand-regnskap.no
Regnskapskonsulent

Heidi Michelsen Miller

Heidi har variert og bred erfaring, er kreativ, språkdyktig, har god kulturforståelse og stor motivasjon for å lære nye ting. Hun er god på datasystemer og kundebehandling.  Hun har jobbet med regnskap/økonomi siden 2005 i større virksomheter. Hun har også jobbet i reiselivsbransjen og vært bosatt i utlandet i en periode på 10 år.  Hos Nordstrand Regnskap er hun regnskapskonsulent.

Telefon: 23 38 35 84
E-post: heidi.miller@nordstrand-regnskap.no
Regnskapsfører

Marius Fosser

Marius har en Bachelor i Revisjon fra Handelshøyskolen BI. Han har erfaring med regnskap og økonomi siden 2012 fra større og mindre bedrifter før han begynte i Nordstrand Regnskapsbyrå. Han har stor interesse for detaljer og nøyaktighet, og har god erfaring med web-baserte regnskapssystemer som Tripletex og Poweroffice Go. Hos Nordstrand Regnskapsbyrå jobber han som regnskapsfører.

Telefon: 23 38 35 87
E-post: marius@nordstrand-regnskap.no
Regnskapsfører

Binh Thai Nguyen

Binh har en bachelor i revisjon fra Høgskolen i Østfold. Han har stor interesse for økonomifaget, har god kjennskap til ulike regnskapsprogrammer og er opptatt av å tilby sine kunder god service samt økt fortjeneste. Binh har lengre erfaring med lager- og logistikkarbeid, han er en gledesspreder og jobber som regnskapsfører hos oss.

Telefon: 23 38 35 83
E-post: binh.nguyen@nordstrand-regnskap.no