Unngå unødvendig tidsbruk – effektiviser faktureringen

For mange bedrifter er fakturering unødvendig bruk av tid og ressurser, som i stedet kunne vært benyttet andre steder i virksomheten. Ved å overlate dette til erfarne regnskapsførere, vil det i stedet kunne føre til forbedret likviditet innad virksomheten. Dette da rutinene effektiviseres, og riktig arbeidskraft blir benyttet på riktige områder.

Høyde for fleksibilitet og brukervennlighet

Nordstrand Regnskapsbyrå har gode løsninger for deg som har behov for et fleksibelt og brukervennlig faktureringsprogram. Vi har en enkel web-løsning for små selskaper, og en mer komplett løsning med ordre og logistikk for større virksomheter. For de som har behov for prosjektstyring og timeregistrering, kan vi også tilby dette. I alle løsningene er det mulighet for både e-faktura, EHF-faktura og vanlige papirutgaver, samt integrasjon mot vårt regnskapssystem. Våre regnskapstjenester inkluderer utsendelse av faktura, registrering i regnskap og purring/inkasso. Dette er med på å forenkle din arbeidshverdag, samt kvalitetssikre faktureringen.

Tilpasser våre tjenester basert på bedriftens behov

Kundeporteføljen til oss i Nordstrand Regnskapsbyrå består av forskjellige selskapstyper, størrelser og bransjer. Kundene representerer blant annet helsetjenester, bygg- og anlegg, grafiske bransjer, konsulenttjenester og serveringsbransjen. Vi tilpasser tjenesten basert på bedriftens behov og ønsker. Alle våre kunder får i tillegg en fast kontaktperson hos oss, og vil derfor oppleve et tett samarbeid.

Våre regnskapsførere er løsningsorienterte og sitter på lang erfaring. Vi er klare til å bistå deg, slik at du kan konsentrere deg om din virksomhet og ditt fagfelt. Med lang erfaring og kunnskap fra flere ulike bransjer, ønsker vi å fungere som din egen regnskaps- og økonomiavdeling. Med verdier som punktlighet, effektivitet, fleksibilitet, service og kvalitet, kan du være sikker på at vi legger til rette, og gjør det lille ekstra for våre kunder.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte!