Moderne regnskapsprogrammer

Moderne regnskapsprogrammer skal gi bedre brukervennlighet og funksjonalitet, samt fleksibilitet for bedriften. Det forenkler mange rutiner, samtidig som det frigjør ressurser og sparer bedriften for tid og utgifter. Resultatet av dette er økt effektivitet med tid til å løse flere oppgaver. Vi i Nordstrand Regnskapsbyrå tror fleksibilitet er viktig for kunden. Vi har derfor spesialisert oss på tre systemer vi mener dekker totalbehovet til kunden. Zirius, Poweroffice Go og Tripletex. Alle programmer er skybaserte løsninger med digital bilagsflyt. Dette for å forenkle og effektivisere din arbeidshverdag. Vi håndterer små- og mellomstore bedrifter. Ønsker du en papirløs hverdag, har vi løsningen for deg!

Zirius

I en moderne modulbasert løsning, gir Zirius regnskapsprogram oss alt vi trenger. Det hele bygger på fleksibilitet med effektiv arbeidsflyt og enkle rutiner. Registrering av data gjøres én gang, og alt lagres i et dokumentarkiv for enkel tilgang. I tillegg inviterer byråløsningen til sømløs samhandling med klienter og kunder gjennom Zirius eller Zirius Portal. Det gir en særdeles smidig totalløsning med full oversikt og kontroll.

Arbeider bedriften med prosjekter, samler Zirius Prosjekt all informasjon enkelt i dokumentarkivet. Opprett tilbud, registrer timer og materiell, attester og fakturer med vedlegg. Se hvilke prosjekter som er aktive, kostnadsrammer, hvem som er ansvarlig og når de skal ferdigstilles. Følg fremdriften fra dag til dag gjennom prosjektrapporter som gir total oversikt timeforbruk, materiell, utleide anleggsmidler, samt andre kostnader og inntekter.

Zirius gir deg fleksibilitet om du ønsker å gjøre deler av jobben selv. Det er meget enkelt og oversiktlig å ta i bruk, og håndterer alle typer regnskapsbilag effektivt. Zirius krever lite tilpasning og opplæring, samtidig som det er meget oversiktlig å jobbe i. Zirius har både grafiske og tradisjonelle rapporter med eksportmuligheter til Excel, PDF og Word.

PowerOffice Go

Med PowerOffice Go har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Fakturering i Go gjøres raskt, enkelt og effektivt. Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet. Du kan sende tilbud, ordre og faktura via post eller EHF. Du har full kontroll over utseende på faktura eller purringer. Og abonnementsløsing for deg som trenger det. Du kan lese mer om systemet her.

Tripletex

Et komplett nettbasert økonomisystem med prosjekt og timeføring. Tripletex består av mange ulike moduler, og du velger de du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex til alle – fra de små til de store firmaene. Du kan lese mer om systemet her.

 

Er du interessert i vårt regnskapsprogram? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.