Moderne regnskapsprogrammer

Moderne regnskapsprogrammer skal gi bedre brukervennlighet og funksjonalitet, samt fleksibilitet for bedriften. Det forenkler mange rutiner, samtidig som det frigjør ressurser og sparer bedriften for tid og utgifter. Resultatet av dette er økt effektivitet med tid til å løse flere oppgaver. Vi i Nordstrand Regnskapsbyrå benytter derfor Zirius som regnskapsprogram. Dette for å forenkle og effektivisere din arbeidshverdag. Vi håndterer små- og mellomstore bedrifter. Ønsker du en papirløs hverdag, har vi løsningen for deg!

Bygger fleksibilitet

I en moderne modulbasert løsning, gir Zirius regnskapsprogram oss alt vi trenger. Det hele bygger på fleksibilitet med effektiv arbeidsflyt og enkle rutiner. Registrering av data gjøres én gang, og alt lagres i et dokumentarkiv for enkel tilgang. I tillegg inviterer byråløsningen til sømløs samhandling med klienter og kunder gjennom Zirius eller Fakturaweb. Det gir en særdeles smidig totalløsning med full oversikt og kontroll.

Arbeider bedriften med prosjekter, samler Zirius Prosjekt all informasjon enkelt i dokumentarkivet. Opprett tilbud, registrer timer og materiell, attester og fakturer med vedlegg. Se hvilke prosjekter som er aktive, kostnadsrammer, hvem som er ansvarlig og når de skal ferdigstilles. Følg fremdriften fra dag til dag gjennom prosjektrapporter som gir total oversikt timeforbruk, materiell, utleide anleggsmidler, samt andre kostnader og inntekter.

Zirius gir deg fleksibilitet om du ønsker å gjøre deler av jobben selv. Det er meget enkelt og oversiktlig å ta i bruk, og håndterer alle typer regnskapsbilag effektivt. Zirius krever lite tilpasning og opplæring, samtidig som det er meget oversiktlig å jobbe i. Zirius har både grafiske og tradisjonelle rapporter med eksportmuligheter til Excel, PDF og Word.

Er du interessert i vårt regnskapsprogram? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.