Oppstartsfase

Ved oppstart av en bedrift er det mange faktorer og regler Gründeren må følge. Felles for alle er at det er et omfattende og komplisert regelverk en må forholde seg til. De har gjerne mest fokus på selve produktet eller tjenesten i oppstartsfasen, slik at papirarbeid nedprioriteres. Med andre ord kan man si at det er mange fallgruver på veien frem mot suksess. Nordstrand Regnskapsbyrå hjelper din virksomhet med riktig etablering og hvordan du skal forholde deg i en oppstartsfase.

Problemstillinger

Det er mange kompliserte problemstillinger en må forholde seg til. For å overgå disse hindrene, må en kjenne til sine begrensninger og styrker. Det er mange frister, lover og regler som en må sette seg inn i starten. Vårt byrå kan hjelpe deg med disse problemstillingene. Vi synes det er naturlig at du som kommende bedriftsleder ikke nødvendigvis har din kompetanse på økonomi, men heller det virksomheten skal leve av. Ved å benytte deg av vår tjeneste bedriftsetablering, kan vi garantere at du sitter igjen med mange nyttige råd.

Basert på kundens premisser

Vårt byrå kan tilby et bredt spekter av tjenester innenfor bedriftsetablering, tilbud som tar utgangspunkt og er tilpasset din virksomhet. På denne måten kan vi ta hensyn til dine ønsker og behov, og sammen komme frem til et resultat. Ønsker du råd og tips, står våre ansatte til bistand med god kunnskap og nye oppdateringer på lover og regler i forhold til bedriftsetablering.

Har du spørsmål rundt bedriftsetablering? Kontakt Nordstrand Regnskap for en uforpliktende prat.