Vi skreddersyr våre tjenester

Hver bransje har ulike forutsetninger og behov, til ulike tider. Vi skreddersyr derfor våre tjenester innen regnskapsførsel basert på disse elementene. Vi kan tilpasse løsninger innen ulike former for regnskap; fra bokføring og årsregnskap, til bedriftsetablering og rådgivning. Hos oss kan en også benytte seg av vår vikarordning gjennom ønskede perioder. Som uformelle, løsningorienterte og kompetente, er vi en samarbeidspartner du kan stole på. Vi respekterer våre kunders kostnader, og gjør vårt ytterste til å forbedre deres inntjening.

Våre regnskapstjenester

Vi tilbyr bokføring hvor vi benytter et moderne regnskapssystem for registrering av regnskapssystem. Vi benytter også regnskapssystem ved remittering for betaling av regninger og fakturaer. Da ligningspapirer og årsregnskap må være utfylt korrekt i forhold til regelverk, tilbyr vi rådgivning og bistand med dette. Hos oss får du også hjelp til å skreddersy en lønnskjøringsløsning basert på virksomheten. Vi har også faktureringsprogram som kan være løsningen for forretningskritisk fakturering. Vår rådgivningstjeneste kan du benytte for bistand ved bedriftsetablering, skatt og innføring av nytt regnskapsprogram, samt øvrig økonomisk rådgivning. I tillegg tilbyr vi vikar eller ekstrahjelp som kan bistå med administrative oppgaver i perioder. Vårt team består av senioransatte, regnskapskonsulent og autoriserte regnskapsførere med erfaring fra ulike bransjer.

Hvorfor skal du velge våre tjenester?

Det er ikke bare viktig for oss å holde oss oppdaterte på lover og regler, men også på den teknologiske fronten. Vi har moderne regnskapssystem som kan hjelpe deg slik at du kan gjøre mye selv, i tillegg til å velge tjenester du ønsker at vi skal bistå med. Med over 30 års erfaring og ansatte med erfaring fra flere ulike bransjer, vil vi skreddersy en løsning basert å din virksomhets behov og forutsetninger. Vi er fleksible og kan selvsagt endre på disse arbeidsoppgavene underveis i samarbeidet.

Kontakt oss i dag for å benytte deg av våre tjenester!