Nordstrand Regnskapsbyrå tilbyr

Siden etableringen i 1983 og frem til sommeren 2010, har vårt kontor ligget på Nordstrand, noe som er opphavet til regnskapsbyråets navn. Vi flyttet til moderne lokaler på Skullerud i 2010, men valgte å beholde vårt opprinnelige navn. Vi tilbyr alle tjenester innen regnskap; bokføring, fakturering, remittering/betaling av regninger, lønnskjøring, utarbeidelse av ligningspapirer, årsregnskap, selvangivelse, skatteberegning og rapportering. Øvrige tjenester som økonomisk rådgivning, bistand i forbindelse med stiftelse av nytt selskap eller ved innføring av nytt regnskapsprogram og budsjettering, er også tjenester vi tilbyr.

Tilpasningsdyktige

Vi tilpasser våre tjenester til ditt behov og ønsker å fungere som din egen regnskaps- og økonomiavdeling. Vi ønsker kunder som setter krav til faglig kompetanse og samarbeidet forøvrig. Vi liker å se på oss som litt mindre firkantet, uformelle, kompetente og løsningsorienterte. Vi har stor respekt for kundenes kostnader og gjør alt vi kan for å bedre din inntjening. Hos oss får du ikke bare regnskapsbistand, men en diskusjonspartner innen økonomi og øvrige spørsmål som er relaterte til din virksomhet. Vi er en samarbeidspartner som kan stoles på og forbedrer oss hele tiden!

Hvorfor skal du velge oss?

Våre ansatte har lang erfaring. Kombinert med kontinuerlig faglig oppdatering, gode rutiner, samt moderne dataløsninger, gjør at du trygt kan velge oss som en av dine langsiktige samarbeidspartnere. Å gjøre en god jobb både for de store og små kundene våre, er vårt daglige fokus. Hyppig og god kommunikasjon med deg som kunde, er en forutsetning for vårt samarbeid. Vi ønsker å være en av dine diskusjonspartnere, og tilbyr deg å være din regnskapsfører fra A til Å, eller så mye du trenger oss. Alle kunder hos oss får en fast kontaktperson og du får raskt svar fra oss på dine henvendelser. Vi er 8 regnskapsførere som er løsningsorienterte og klare til å bistå deg slik at du kan konsentrere deg om din virksomhet.

Kvalitet, service, fleksivilitet, effektivitet og punktlighet er en selvfølge når du velger oss. Vi er konkurransedyktig i kombinasjon av pris og ytelse. Vi tilbyr fastpris.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte!